Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

Активности после обилните дождови

 

 

 

По обилните дождови изминатите денови секторот за јавна чистота во комуналното претпријатие пристапи кон чистење на каналите за атмосферска вода и решетките за собирање на водата поставени во градот. Редовното чистење и одржување на решетките допринесува атмосферската вода да не се разлева по улиците .

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 11 гости и нема членови