Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

Активности после обилните дождови

Повеќе...

 

Поставени табли со еколошки пораки

 

Повеќе...

 

Презентација за РЕ за градско зеленило, јавна чистота и пазар

Повеќе...

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 9 гости и нема членови