Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

 

 

Изведба на водоводна линија во село Владимирово-Камберско маало

Повеќе...

 

 

Презентација за РЕ за дистрибуција на вода и канализација

Повеќе...

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 6 гости и нема членови