Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 
Дадете свој коментар за нашето работење и како можеме истото да го подобриме. Дадете своја идеја или оставете критика.

Корисници во овој разговор

Коментари (1)

  • Веб старната е супер само треба да се дополнува со информации.

Ве молиме најавете се за да може да коментирате

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 36 гости и нема членови