Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 ЈПКР “Услуга“ ги повикува граѓаните да ги платат заостанатите долгови без камати

 

Се информираат граѓаните на Берово и населените места во општината кои се приклучени на општинскиот водовод и кои имаат заостанат долг за вода и комунални услуги дека истиот можат да го платат на рати со склучување на договор за регулирање на наплата од побарувања.

 


Со потпишувањетo на договорот со одлука донесена од страна на Управен одбор при ЈПКР “Услуга“ Берово на 27.02.2017 година, на лицата со заостанат долг ќе им биде отпишана каматата.

 

 

Извештај од тестирање на водата за пиење издаден од ЈЗУ "Институт за јавно здравје на Република Македонија"

ПРЕЗЕМИ ДОКУМЕНТ

 

Почитувани корисници

 

Во последно време се почеста е појавата на фрлање на разновиден отпад ( најповеќе парчиња од текстил, пластика, дрво и сл.) во канализациониот систем. Поради тоа  во системот за собирање е пречистување на отпадни води многу често доаѓа до несакани случувања и тоа:

Повеќе...

СООПШТЕНИЕ

ЈПКР ,,Услуга“ Берово ги известува своите корисници на комуналните услуги на територијата на општина Берово дека сметките за комунални услуги се должни редовно да ги плаќаат и истите да ги измират до крајот на месец декември 2012 година.

Повеќе...

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 31 гости и нема членови