Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

Екипите на ЈПКР,,Услуга,,-Берово  вршат  посипување со сол и песок на улиците во градот Берово и  с.Русиново.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 5 гости и нема членови