Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

 

ЈПКР,,Услуга“-Берово од денес 11.07.2014 година почна со чистење на речното корито на река Брегалница во градот Берово на потег од Кафтански мост до мостот на ул. “23 Август“ кај Автобуската станица.

Чистењето е дел од редовните активности на „ Услуга“ и ќе се одвива  во наредните неколку дена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 5 гости и нема членови