Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

Во рамките на неодамна започнатата кампања  ,,ЕУ за ТЕБЕ,,   на 15.02.2017 година Берово го посетија  Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија г-динот Самуел Жбогар и францускиот амбасадор во Република Македонија г-динот Кристиjан Тимоние.

Повеќе...

 

Екипите на ЈПКР,,Услуга,,-Берово  вршат  посипување со сол и песок на улиците во градот Берово и  с.Русиново.

Повеќе...

Со средства од проектот за управување на речниот слив на река Брегалница, направена е целосна реконструкција на пумпната станица за вода во село Русиново.

Повеќе...

ЈПКР ,,Услуга,, започна со градежни активности за замена на водоводната мрежа на улицата Неретва.

Повеќе...

 

 

ЈПКР,,Услуга,,-Берово, согласно потребата од заштита од проширување на  пожар на околните ниви (во случај на палење на депонијата), околу депонијата изврши откос  на трева на појас во ширина од 2 метри. 

Повеќе...

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 44 гости и нема членови