Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

 

Основни податоци за фирмата

 

 

              Назив:                                  ЈПКР ,,Услуга"

              Директор:                             Љупчо Дракалски,  дипл.град. инжинер

              Адреса:                                улица ,,Маршал Тито" б.б. Берово

              Телефон:                              033 471 155

              e-mail:                                   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

              Матичен број:                        404200

              Даночен број:                        4001990100307

              Тековна жиро-сметка:            Уни Банка             240210000924089

                                                          Стопанска Банка   200001856990690

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 41 гости и нема членови