Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      

Програми

Прегледајте ги програмите на ,,Услуга,,

Финансиски извештаи

Прегледајте ги финансиските извештаи на ,,Услуга,,

Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

ЈПКР “Услуга“ – Берово во рамките на своите програмски активности за одржување на водоводната мрежа во населените места во општината, започна со промена на азбестните цевки на дел од улица во...

Посета на амбасадори

Посета на амбасадори

  Во рамките на неодамна започнатата кампања  ,,ЕУ за ТЕБЕ,,   на 15.02.2017 година Берово го посетија  Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија г-динот Самуел Жбогар и...

Зимско одржување (декември 2014)

Зимско одржување (декември 2014)

  Екипите на ЈПКР,,Услуга,,-Берово  вршат  посипување со сол и песок на улиците во градот Берово и  с.Русиново.

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Со средства од проектот за управување на речниот слив на река Брегалница, направена е целосна реконструкција на пумпната станица за вода во село Русиново.

 • Програми

 • Финансиски извештаи

 • Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

  Се менуваат азбестните водоводни цевки на дел од улица во Смојмирово

 • Посета на амбасадори

  Посета на амбасадори

 • Зимско одржување (декември 2014)

  Зимско одржување (декември 2014)

 • Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

  Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

 

 

 

 

 

 

Вчитување ...

 

 

 

Најнови соопштенија

 

 

Тарифи на водните услуги  С О О П Ш Т Е Н И Е до граѓаните на Општина Берово     По повод големиот интерес во јавноста... Прочитај повеќе
Плаќање заостанати долгови без камати  ЈПКР “Услуга“ ги повикува граѓаните да ги платат заостанатите долгови без камати   Се... Прочитај повеќе
Извештај од тестирање на вода   Извештај од тестирање на водата за пиење издаден од ЈЗУ "Институт за јавно здравје на... Прочитај повеќе

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 15 гости и нема членови