Вести
Подобри го мојот град: Нова функционалност каде граѓаните може да пријавуваат проблеми и на истите да се интервенира                                            Нов веб портал: Активен е новиот веб портал на ЈПКР Услуга                      
Посета на амбасадори

Посета на амбасадори

  Во рамките на неодамна започнатата кампања  ,,ЕУ за ТЕБЕ,,   на 15.02.2017 година Берово го посетија  Шефот на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија г-динот Самуел Жбогар и...

Зимско одржување (декември 2014)

Зимско одржување (декември 2014)

  Екипите на ЈПКР,,Услуга,,-Берово  вршат  посипување со сол и песок на улиците во градот Берово и  с.Русиново.

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

Со средства од проектот за управување на речниот слив на река Брегалница, направена е целосна реконструкција на пумпната станица за вода во село Русиново.

Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

ЈПКР ,,Услуга,, започна со градежни активности за замена на водоводната мрежа на улицата Неретва.

Заштита од пожар на градската депонија за отпад

Заштита од пожар на градската депонија за отпад

    ЈПКР,,Услуга,,-Берово, согласно потребата од заштита од проширување на  пожар на околните ниви (во случај на палење на депонијата), околу депонијата изврши откос  на трева на појас во...

Одржување на коритото на река Брегалница

Одржување на коритото на река Брегалница

    ЈПКР,,Услуга“-Берово од денес 11.07.2014 година почна со чистење на речното корито на река Брегалница во градот Берово на потег од Кафтански мост до мостот на ул. “23 Август“ кај Автобуската...

 • Посета на амбасадори

  Посета на амбасадори

 • Зимско одржување (декември 2014)

  Зимско одржување (декември 2014)

 • Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

  Реконструкција на пумпна станица за вода во село Русиново

 • Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

  Реконструкција на водоводна мрежа на улица ,,Неретва,, во Берово

 • Заштита од пожар на градската депонија за отпад

  Заштита од пожар на градската депонија за отпад

 • Одржување на коритото на река Брегалница

  Одржување на коритото на река Брегалница

 

 

 

 

 

 

Вчитување ...

 

 

 

Најнови соопштенија

 

 

Тарифи на водните услуги  С О О П Ш Т Е Н И Е до граѓаните на Општина Берово     По повод големиот интерес во јавноста... Прочитај повеќе
Плаќање заостанати долгови без камати  ЈПКР “Услуга“ ги повикува граѓаните да ги платат заостанатите долгови без камати   Се... Прочитај повеќе
Извештај од тестирање на вода   Извештај од тестирање на водата за пиење издаден од ЈЗУ "Институт за јавно здравје на... Прочитај повеќе

 

 

Општина Берово

АДКОМ

Архива

Кој е онлајн

Имаме присутни 6 гости и нема членови